Cautare

1640 de rezultate pentru "scoala cristiana carbunesti" (3.26 secunde)
Cristiana Bigan, sefa OJPC Bihor, ne informeaza ca proiectul www.bugetulfamiliei.ro isi propune sa aduca mai aproape de omul obisnuit notiunile de baza ale lumii financiare moderne.
Cristiana Bigan, sefa OJPC Bihor, ne-a comunicat ca in timpul actiunii au fost controlati cinci operatori economici care presteaza servicii de curatatorie chimica si/sau spalatorie.
Cristiana Bigan, sefa Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor, ne-a comunicat ca produsele nu sunt retrase de la raft decat dupa interventia inspectorilor de la protectia consumatorilor.
Cristiana Bigan, inspector-sef adjunct al OJPC Bihor, a tinut sa arate ca mai multi consumatori au anuntat institutia de faptul ca au primit instiintare in care li se comunica faptul ca rata dobanzii a fost redusa la acelasi nivel cu cea existenta in momentul incheierii contractului de finantare.
Mihai Albu, Catalin Botezatu, Otilia Brailoiu, Stefan Burdea, Gina Butiuc, Stefania Caragea, Claudia Castrase, Ramona Cojocaru, Maria Constantinescu, Ludmila Corlateanu, Rhea Costa, Violeta Costin Gaburici, Kristina Dragomir, Cathias Edeline, Otilia Flonta, Galyna, Alexandra Ghiorghie, Florentina Giol, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Laura Lazar, Anca Irina Lefter, Valeria Marini, Anca Maxim, Dorin Negrau, Anca si Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Georgiana Nicolaescu, Laura Olteanu, Elena Perseil, Cristiana Maria Purdescu, Anca Radulescu, Anca Roman, Catinca Roman, Clara Rotescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Razan Sharbek, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Kinga Varga, Angela Vasiliu, Coca Zaboloteanu.
Adam Craciunescu, directorul general al Romsilva, este menținut pe functie de catre noul ministru al Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca "Palmer, desi este judecat pentru coruptie, alaturi de membrii grupului infractional Viorel Hrebenciuc.
De joi pana duminica, la sala George Enescu au avut loc reprezentatii cu spectacolele Aventurile lui Momo si Mumu, prezentat de Compania de teatru Arabela si Floarea de cactus, in interpretarea actorilor Adela Marculescu, Damian Crasmaru, Cristiana Raduta-Bobic, Lucian Ghimisi, Mihai Niculescu, Rudy Rosenfeld si regia semnata de Alice Barb.
Beatrice Mistodinis participa impreuna cu fiica sa de 14 ani, Cristiana Marie, pasionata si ea de bijuterii, dar si cu fiul ei cel mare.
Cristiana Tausanu a inaugurat azi, 2 aprilie, noua locatie a magazinului sau, L‘Armoire Magique. Intr-o locatie cocheta, situata pe bulevardul Aviatorilor, la numarul 41, magazinul Cristianei isi asteapta clientele cu aceeasi oferta:
Dana Deac, Cristiana Stoica, Mary-Lisa Durban, Gerard de Maupeou, Ionut Sibian, Mirela Bosoi, Veronica Dogaru. Despre Fundatia Orange Fundatia Orange Romania este o organizatie non-guvernamentala care se implica in viara comunitatii prin realizarea de proiecte filantropice menite sa aduca schimbari pozitive in viata persoanelor dezavantajate.
Columbeanu a jucat in filmele "Cuibul de viespi", din 1987, regizat de Horea Popescu, "Liceenii", din 1987, de Nicolae Corjos, "Al patrulea gard, langa debarcader", din 1986, de Cristiana Nicolae, "Declaratie de dragoste", din 1985, de Nicolae Corjos, "Secretul lui Bachus", din 1984, regizat de Geo Saizescu, "Am o idee", din 1981, de Alecu Croitoru, si in "Al treilea salt mortal", din 1980, realizat de Alecu Croitoru.
Cristiana DAVID; Sef Lucr. Dr. Camelia DIACONU; Prof. Dr. Mircea DICULESCU; Prof. Dr. Iuliana DOBRESCU; Sef Lucr. Dr. Liviu GHILENCEA;
Cristiana Trifu) Un nou tip de amor a inceput sa prinda la public, in special in America. Este vorba despre sexul astral.
La sedinta Plenului Senatului a participat, in calitate de invitat, si Mihaela Geoana, presedinta Fundatiei Renasterea, insotita de Cristiana Copos, vicepresedinta Fundatiei, si de Andreea Esca, ambasadoarea Fundatiei.
In plus principalele autoritati portuare si navale nu au fost reprezentate in nici un fel la festivitatea primirii presedintelui Basescu la bordul fregatei "Ferdinand” si a navei scoala "Mircea”.
Azi, incepand cu ora 10.00, la Hotelul Flora din Mamaia incepe Scoala de Pregatire Politica a Tineretului Social Democrat, care va fi deschisa de prezenta liderului PSD Mircea Geoana.
"Cu prostul care nu are scoala te lupti putin si ai izbutit, dar lupta este colosala cu prostul care are scoala." Victor Ponta: ... Domnia sa, cand era coleg cu sotia mea la scoala, statea in spatele ei si se uita peste umar ca sa treaca clasa, era Gheorghe Frunda.
Eu asa ceva nu cred ca as fi in stare sa suport, pentru ca mi se pare ca scoala-i scoala, biserica e biserica, iar baru-i bar. ... Adica te duci la scoala sa inveti ceva, dar sa te si formezi cu o anumita disciplina, cu un anumit respect.
Profesorul de sport de la Liceul din Tudor Vladimirescu este dezamagit de situatie si spune, mai in gluma, mai in serios, ca elevii sai vor avea muschi de sahisti dupa ce vor termina scoala.
Google celebreaza PRIMA ZI DE SCOALA cu un Google Doodle special, prin care rechizitele, manualele scolare si un glob pamantesc sunt personalizate. Desenul emana bucurie si veselie, elemente specifice pentru prima zi de scoala, dupa o lunga vacanta.
google-analytics.com